domingo, 6 de noviembre de 2016

curtmetratge


Curtmetratge





1. Condicions.


Les condicions per les quals em seguit per la creació d'aquest curtmetratge les podeu trobar ací.

2. Descripció programes utilitzats.



Els programes que hem utilitzar per fer aquest treball son els següents:



Openshot: és un editor de vídeo no lineal de codi obert programat en Python, GTK, i el framework MLT. El projecte va ser iniciat a l'agost de 2008 per Jonathan Thomas, amb l'objectiu de proveir un editor de vídeo gratuït, robust i fàcil d'utilitzar per a la plataforma GNU / Linux.






Gimp
:(GNU Image Manipulation Program) és un programa d'edició d'imatges digitals en forma de mapa de bits, tant dibuixos com fotografies. És un programa lliure i gratuït. Forma part del projecte GNU i està disponible sota la Llicència Pública General de GNU i GNU Lesser General Public License1.




3. Opinió del programes emprats.




Per a mi l'openshot és un bon programa, encara que tenia molt pocs efectes, però tenia les característiques necessàries per a fer aquest treball, podien tallar els vídeos, posar text per a que es desplaçarà pel mig amunt o avall del vídeo.



Pel que fa a Gimp per a mi és un bon programa que permiteix fer moltes coses amb les imatges que vam posar, resulta fàcil i ràpid ja que no depen de la connexió d'internet i es pot emprar en qualsevol lloc mentre que el tingues instal·lat d'utilitzar, té moltes funcions, i les imatges es poden deixar en qualsevol extensió com en el Paint de Windows.

4. Valoració del treball proposat.



 Aquest treball ha estat molt divertit perquè hem fet una cosa que ens agradava als quatre components del grup i per això el vam fer molt ràpid i a gust i el trove útil perquè d'aquesta manera aprenem a utilitzar un editor de vídeo amb les característiques fundamentals d'un editor de vídeo com per exemple posar transicions, tallar el vídeo, posar crèdits finals,... També el veig com una manera de fer estimular la creació de les persones que fan el treball ja que tenen que pensar un tema general i despres enfocar la seva creació per a que tinga algún sentit i siga correcte refeint-me a les condicions proposades per a aquest treball.

5. Diari de sessions.




Aquest treball va ser la primera idea que vam tindre, ja que els quatre vam coincidir en la idea des d'el primer moment i un dia vam quedar i vam fer tots els vídeos, també van eixir altres idees de espontani com fer alguna mini pel·lícula i al final va eixir la idea de fer un videoclip amb l'entrevista.

Al  començament vam tindre el problema de que el programa openshot es tancava sense donar opció de guardar-se i això va retardar uns pocs dies, però quan vam adonar-nos d'aquest problema el vam solucionar guardant a periòdicament el treball, també vam tindre que baixar el volumen de les cançons perquè s'escolta massa i no es podia escoltar bé l'entrevista i això dificultava la comprensió completa del vídeo.

aquest es el error que eixia amb el blue ray
Vam fer el vídeo en blue ray, però vam tindre que canviar-lo a DVD alta perquè pesava molt i no es podia passar al professor en la qual hi havia un problema que consistia en que el vídeo no es podia veure completament i apareixia un missatge que deia invàlid al mig del vídeo durant tot el mateix. Per això el vídeo se'l vam enviar en DVD baixa quan Ricardo ens ho va dir i va mirar si tenia el blue ray en el pen i si no pujara la DVD baixa.

Pel que fa als inconvenients, no ens agradaven molt les transicions que hi havien a l'openshot, però vam agafar una que era decent per la realització d'aquest treball, la qual va costar molt de posar per a que quedara d'una manera presentable, es a dir que no es tallara cap transició amb la transició. Altre inconvenient va ser el llarg període de temps que va tardar la creació dels crèdits finals i com posar subtítols al vídeo de manera que semblava com si fosen "tuits" per fer aquesta funció vam utilitzar el programa..., però no vam utilitzar-lo ja que vam descobrir que a l'openshot es podia fer sense cap dificultat al final vam aconseguir posar-los i reduir el temps de la creació dels crèdits elegint uns altres.

En la imatge es pot veure que apareix la opció de publicar
 però la dada curiosa es que el tenia publicat anteriorment.
Pel que fa a la creació del blog vaig tindre el problema que posava les imatges i li donava a guardar i em donava un error a l'hora de la font HTML i tenia que canviar les imatges perquè deia que podia canviar l'estructura del text per aquestes fonts.Per finalitzar amb aquest apartat presente una dada curiosa es que vaig publicar el blog, però amb l'eixida d'aquest problema el blog es va com a despublicar, es a dir em donava la opció a tornar a publicar-lo cosa que no passa si l'has publicat anteriorment.


6. Dades.


Aquest treball el vam fer des d'els primers dies d'octubre fins al dia 4 de novembre.
El blog corresponent a aquest treball el vam fer des d'el dia 7 de novembre fins al 11 de novembre.

            

7 treball en grup.


7.1. Components del grup.


El grup està compost per Cèsar Crespo, Gabriel Garcia, Alberto Gaspar i Nèstor Mirabet.

7.2. Valoració del grup.


La meva valoració sobre aquest grup es la següent: el treball en la creació del video ha sigut bo perquè com tots compartien la mateixa idea sobre fer el treball això ha fet que la creació fora més fàcil, ja que no discutíem sobre que posar o no, també tots posaven tot el que podíem per fer aquest treball i tots tenien ganes de treballar de manera que el treball es feia més ràpidament i sense que ningú faça molt treball mentre que altre no faça res. 

7.3. Valoració dels components del grup.


Cèsar Crespo: la meva opinió sobre el seu treball és que va fer una gran labor a l'hora de fer el treball perquè ens va mostrar les característiques de l'openshot i ens va dir que feia cadascuna de manera que va ser més fàcil la creació del treball, també esva encarregar del tema de les transicions que vam possar al vídeo.

Gabriel Garcia: per a mi la seva contribució va ser molt bona ja que va aconseguir reduir el temps de creació dels crèdits finals, amb molt treball, i també va fer com uns post crèdits posant a cadascun i comparant-nos amb la persona que feien al curtmetratge.

Nèstor Mirabet: va contribuir molt al grup ja que es va encarregar de ajuntar els vídeos a banda de crear el videoclip i es va encarregar de la creació dels "tuits" els quals vam posar al vídeo, també va possar el seu adrezo per a fer el treballi es va encarregar de juntar tots el vídeos que vam fer per la creació d'aquest treball .

Alberto Gaspar: la meva opinió és que ha aportat molt al grup ja que ha ajudat a la creació del videoclip, es el protagonista de l'últim gag i va ajudar a la crecaió dels crèdits i va baixar el volum de les cançons amb l'opensot per a que es poguessim escoltar el que deiem a l'entrevista.


8. Música.


En aquest treball apareixen les següents cançons:


  • A.N.D.R.O.M.I.F.M.S: 
  • la segona part de "la ley de Murphy":
  • "Deuna"

Les vam possar perquè ens van semblar que eren les cotrectes per fer aquest treball ja que son cancions del mateix génere musical del qual vam fer l'entrevista i poseeixen u
n vocabulari adecuat i una duració  no molt extensa per no allargar massa la duració del treball, amb les parts que vam agafar per la creació d'aquest treball.

9. Vídeo






El vídeo del treball dura 7 minuts i 15 segons

martes, 20 de septiembre de 2016

creació del blog

Creació del blog


Durant els primers dies vam crear un nou blog per la asignatura d'informàtica amb les condicions que vam traure del blog del col·legi (les condicions estan ací)  y vam, utilitzar blogger, evidentment, per a crear el blog, després van posar un avatar l'avatar que vaig agafar va ser el següent:




Blogger: Blogger és un servici creat per Pyra Labs i adquirit per Google l'any 2003, que permet crear i publicar una bitàcola en línia. Per a publicar continguts, l'usuari no ha d'escriure cap codi o instal·lar programes de servidor o de scripting.








L'opinió que tinc sobre blogger és que es un bon programa per a publicar informació de tot tipus i que qualsevol persona puga veure-la tan sols amb el link i poder comentar sobre vel teu treball segions el seu punt de vista.


La meua opinió sobre aquest treball és que es necesari per a poder treballar l'assignatura , ja que tan sols amb publicar l'entrada i amb el link que també l'hem donat al professor anteriorment ell mateix o cualsevol persona pot veure el que has fet sense necesitat de manar-la per correu.


Lúnic problema que vaig tindre es a l'hora de buscar le etiquetes del blog que vaig posar altres, pero vaig adonar-me i rectifique. També em va donar un xicotet problema posarme l'avatar en el perfil de gmail, al final ho vaig fer.









Diari de sesions: vam utilitzar els primers tres dies per a fer aquest treball.